Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv doğurmak

Rüyada civciv doğurmak

Rüyada civciv doğurmak mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çevrenizden takdir görmeye, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya yorulmaktadır.

Rüyada civciv doğurmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda gelişmeleri bizzat siz etkileyebilirsiniz.

Rüyada civciv doğurmak ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada civciv doğurduğunu görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek her anlamda feraha kavuşacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine işaret eder.

Rüyada civcivin büyüdüğünü görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada civciv yumurtası görmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine delalet eder.

Rüyada birden fazla civciv görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada civciv yuvası görmek insanlara iyilik yapmaya, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada yeşil civciv görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments