Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz tavuk civciv görmek

Rüyada horoz tavuk civciv görmek

Rüyada horoz tavuk civciv görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, sorunların yakında son bulacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, çok daha iyi günler göreceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına delalettir.

Rüyada horoz tavuk civciv gördüyseniz:

  • İnatçılığa ya da belli fikirler konusunda ısrarcı olmaya bağlı problemler yaşanabilir.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada civciv horoz görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına işaret eder.

Rüyada horoz civciv görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada horoz ve civciv görmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada horoz ve tavuk görmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, işlerinin artacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tavuk ve horoz görmek çok zor durumlara düşeceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, hem yeni yerler göreceğine alamet eder.

Rüyada beyaz tavuk horoz görmek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada kümeste tavuk horoz görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments