Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü sarı civciv görmek

Rüyada ölü sarı civciv görmek

Rüyada ölü sarı civciv görmek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü sarı civciv gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi ilgilendiren konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada ölü sarı civciv görmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı renk civciv görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına delalet eder.

Rüyada sarı civciv sevmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı civcivler görmek mutluluk dolu haberler alınacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı ve siyah civciv görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı civciv görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada ölü civciv görmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, iş için gurbete gidileceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada civciv ölüsü görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments