Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki civciv görmek

Rüyada iki civciv görmek

Rüyada iki civciv görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada iki civciv gördüyseniz:

  • Borç alacak konuları, mali başlıklar, ortağınızın veya eşinizin maddi durumundaki gelişmeleri ilgilendiren alanlarda daha gerçekçi olmanız gerekebilir.

Rüyada civcive yem vermek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine işarettir.

Rüyada ölmüş civciv görmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, huzurlu, mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada civciv yemek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına delalettir.

Rüyada civciv tüyü görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine delalet eder.

Rüyada renkli civcivler görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, aşama kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada içinde civciv olan yumurta görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, içinin de rahat edeceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine işaret eder.

Rüyada civcivi öldürmek itibarda meydana gelecek değişikliğe, ferahlığa çıkacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments