Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civcivin görmek

Rüyada civcivin görmek

Rüyada civcivin görmek çok daha büyük adımların atılacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada civcivin gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda gerekli konuşmaların yapılabilmesi için ortam hazırlayabilirsiniz.

Rüyada civciv almak dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada civcivleriyle tavuk görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada tavuğun civciv çıkardığını görmek lükse ve konfora kavuşacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada civciv yiyen kedi görmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz civciv görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, tatsız durumların yaşanacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Rüyada yumurta ve civciv görmek ileri gideceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, üzgün olacağına yorulur.

Rüyada kedi civciv görmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına inanılır.

Rüyada civciv kaybetmek yarasını saracağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments