Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv ve köpek görmek

Rüyada civciv ve köpek görmek

Rüyada civciv ve köpek görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada civciv ve köpek gördüyseniz:

  • Edineceğiniz tecrübe şimdiye kadar olan biten şeyleri daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada civciv ve köpek görmek öz güven kazanacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada köpek ve civciv görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına delalettir.

Rüyada köpeğin civciv yediğini görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada küçük civciv görmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalettir.

Rüyada civciv yakalamak sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, mal kaybına uğrayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada yumurta ve civciv görmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına tabir olunur.

Rüyada civciv sevmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada evinde civciv görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments