Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor civciv görmek

Rüyada mor civciv görmek

Rüyada mor civciv görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine delalet eder.

Rüyada mor civciv gördüyseniz:

  • Bazı kavga veya kıskançlıklar keyfinizi bozabilir.

Rüyada mor civciv görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, muradınıza ereceğinize, kötü sözler duyulacağına işarettir.

Rüyada kedi ve civciv görmek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına delalettir.

Rüyada hindi ve civciv görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada benekli civciv görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada renkli civciv görmek hem hayatının kurtulacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanmış civciv görmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurtada civciv görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada civcivin konuştuğunu görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, iyi geçiminin devam edeceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments