Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv horoz görmek

Rüyada civciv horoz görmek

Rüyada civciv horoz görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, doğru adımlar atacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada civciv horoz gördüyseniz:

  • Gerçek duygularınızı açığa çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına alamet etmektedir.

Rüyada civciv horoz görmek işinde dar boğaza gireceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine rivayet eder.

Rüyada horoz civciv görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada horoz ve civciv görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta horoz görmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine inanılır.

Rüyada horoz tavuk görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine işarettir.

Rüyada horoz saldırması görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, kazançtan yana kara geçeceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına alamet eder.

Rüyada iki tane horoz görmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments