Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz saldırması görmek

Rüyada horoz saldırması görmek

Rüyada horoz saldırması görmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada horoz saldırması gördüyseniz:

  • Bazı konularda sağlam başlangıçlar da yapmanız olasıdır.

Rüyada horoz saldırması görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kaplan saldırması görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada ayının saldırması görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına delalettir.

Rüyada tilki saldırması görmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dana saldırması görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yılanın saldırmasını görmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan saldırmasını görmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına delalet eder.

Rüyada akbaba saldırması görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments