Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz ve civciv görmek

Rüyada horoz ve civciv görmek

Rüyada horoz ve civciv görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına inanılır.

Rüyada horoz ve civciv gördüyseniz:

  • Çok uzaklardaki bir telefonla gelen bir habere sevineceksiniz.

Rüyada horoz ve civciv görmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada civciv horoz görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine tabir olunur.

Rüyada horoz civciv görmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Rüyada horozun kovaladığını görmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, maddi zarara gireceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada horoz ötmesi görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada horozun tüylerini yolmak hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine inanılır.

Rüyada horoz çiftleşmesi görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments