Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz tavuk görmek

Rüyada horoz tavuk görmek

Rüyada horoz tavuk görmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada horoz tavuk gördüyseniz:

  • Bir kezz daha gözden geçirebilirseniz kendinize olan güveninizi geri kazanabilirsiniz.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk ve horoz görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada horoz veya tavuk görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk veya horoz görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine yorulur.

Rüyada kümeste tavuk horoz görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına işarettir.

Rüyada tavuk horoz hindi görmek daha çok çalışılacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada horoz ve tavuk görmek dolayısıyla geleceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine işarettir.

Rüyada tavukla horoz görmek eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments