Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz civciv görmek

Rüyada horoz civciv görmek

Rüyada horoz civciv görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada horoz civciv gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın teklifini kabul ederek eğlenceli saatler geçirmeniz veya değişik konularla ilgilenmeniz olasıdır.

Rüyada civciv horoz görmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada horoz ve civciv görmek kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına yorulmaktadır.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada horoz civciv görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada horoz yakalamak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki tane horoz görmek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada horoz taşlamak kısmetsizlik yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada horoz yumurta görmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments