Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane horoz görmek

Rüyada iki tane horoz görmek

Rüyada iki tane horoz görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane horoz gördüyseniz:

  • İş yaşamınızda veya özel hayatınızda gizli planda yürüyen işler yararınıza gelişiyor.

Rüyada iki tane horoz görmek ayrıcalık elde edeceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına yorulmaktadır.

Rüyada horoz kestiğini görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine inanılır.

Rüyada horoz ölüsü görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, büyük paralar kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine delalettir.

Rüyada horoz kafası koparmak uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi horoz görmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada horoz yakalamak başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına işarettir.

Rüyada horoz sevmek ruhsal olarak etkileneceğine, zararların üst üste geleceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına rivayet eder.

Rüyada horozu uçarken görmek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments