Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta horoz görmek

Rüyada hasta horoz görmek

Rüyada hasta horoz görmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta horoz gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sokak kavgasından, iş hayatınızda sizi dolandırmak isteyen ya da ayağınızı kaydırmak isteyen kimselerin düzenlerine kadar değişebilecek bir sürü terslikle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada hasta horoz görmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, kendisini keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir horoz görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada öten horoz görmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada horoz kesmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk horoz hindi görmek başarılı olacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada horoz başı görmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya delalettir.

Rüyada horozun kovaladığını görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine yorulur.

Rüyada horoza binmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments