Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civcivi görmek

Rüyada civcivi görmek

Rüyada civcivi görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına delalettir.

Rüyada civcivi gördüyseniz:

  • Tesadüfi olaylar belli konulardaki yöntemleriniz, ilişkileriniz, uzun vadeli planlarınız veya fikirleriniz üzerinde yaratıcı etkiler oluşturabilir.

Rüyada uçan civciv görmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine delalettir.

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada civciv doğurmak yaşadığı yerden uzak kalacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına inanılır.

Rüyada yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurtada civciv görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, bol muhabbette olacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü sarı civciv görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla civciv görmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada civciv yemlemek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments