Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv tutmak

Rüyada civciv tutmak

Rüyada civciv tutmak buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına tabir olunur.

Rüyada civciv tutmak gördüyseniz:

  • Statü veya imaj değişiklikleri söz konusu olabilir.

Rüyada civciv tutmak özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada kahverengi civciv görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına işarettir.

Rüyada iki tane civciv görmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada çok fazla civciv görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine delalet eder.

Rüyada civciv yumurtası görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine işarettir.

Rüyada tavuk ve civcivleri görmek insanların saygısının kazanılacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada civciv satın aldığını görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada civcivin yumurtadan çıktığını görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, elinin darda kalmayacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments