Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü civciv görmek

Rüyada ölü civciv görmek

Rüyada ölü civciv görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, işlerine bereket geleceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, güçten düşeceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine işarettir.

Rüyada ölü civciv gördüyseniz:

  • Evinizde keyifli veya konforu arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada civciv ölüsü görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölü civciv görmek işinde dar boğaza gireceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü sarı civciv görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada civciv sevmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine delalet eder.

Rüyada civciv yemlemek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada civciv yemek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kahverengi civciv görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine inanılır.

Rüyada suda civciv görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, duaların kabul olacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments