Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civcivi öldürmek

Rüyada civcivi öldürmek

Rüyada civcivi öldürmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada civcivi öldürmek gördüyseniz:

  • Çeşitli tersliklere karşı dostlar imdadınıza yetişebilir.

Rüyada civciv öldüğünü görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, maceralara atılacağına, planlı ve programlı davranacağına rivayet eder.

Rüyada civcivi öldürmek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına delalet eder.

Rüyada civcivin öldüğünü görmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya rivayet eder.

Rüyada civciv horoz görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada tavuğun civciv çıkardığını görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, yeni mallara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla civciv görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaz civciv görmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurtada civciv görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments