Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çişi gelmek

Rüyada çişi gelmek

Rüyada çişi gelmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çişi gelmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi beslemeniz durumunda her anlamda karlı çıkan siz olabilirsiniz.

Rüyada çişi geldiğini görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzerine çiş gelmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok çişi gelmek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, umutların biteceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada çişi gelmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, işlerinde başarılı olacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin çiş yaptığını görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada çiş yapan birini görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu çişe tutmak amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğuna çiş yaptırmak insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments