Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine çiş gelmek

Rüyada üzerine çiş gelmek

Rüyada üzerine çiş gelmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, başarıyla geleceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına rivayet eder.

Rüyada üzerine çiş gelmek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler veya bir anlaşma sizi mutlu edebilir.

Rüyada çişi gelmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, onu dinleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok çişi gelmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına alamet eder.

Rüyada çişi geldiğini görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada üzerine çiş gelmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına tabir olunur.

Rüyada donuna çiş yapmak çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiş yapan birini görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine delalettir.

Rüyada altına büyük çişini yapmak iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada eşinin çiş yaptığını görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments