Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiş yapan birini görmek

Rüyada çiş yapan birini görmek

Rüyada çiş yapan birini görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine işaret eder.

Rüyada çiş yapan birini gördüyseniz:

  • Eskileri atarak yeni şeyler için yer bulabilirsiniz.

Rüyada balkona çiş yapmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemeğe çiş yapmak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu çişe tutmak başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, arzuların gerçekleşeceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine delalettir.

Rüyada donuna çiş yapmak çok rahat edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, tatsızlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğe çiş yaptırmak işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiş yapan kedi görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin çiş yaptığını görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına tabir olunur.

Rüyada çişi yıkamak yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments