Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin çiş yaptığını görmek

Rüyada ölmüş birinin çiş yaptığını görmek

Rüyada ölmüş birinin çiş yaptığını görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin çiş yaptığını gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı yürütülen işler, arkanızdan konuşan kişiler veya sizi engelleyen durumlar sıkıntı yaratabilir.

Rüyada mezara çiş yapmak bir sebeple kendi içine kapanacağına, çok başarılı işlere adım atacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada küçük çişini yaptığını görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına delalet eder.

Rüyada kapının önüne çiş yapmak sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada bir erkeğin çiş yaptığını görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aile içinde saadetinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada helada çiş yapmak rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, yaklaşan güzel günlere, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına alamet eder.

Rüyada evde çiş yapmak arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına rivayet eder.

Rüyada çiş dökmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, ruhunun şifa bulacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzerine çiş gelmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments