Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok çişi gelmek

Rüyada çok çişi gelmek

Rüyada çok çişi gelmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, aşının da çoğalacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada çok çişi gelmek gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz veya söz verdiğiniz şeylerin altından kalkmanın fiziksel olarak mümkün olmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada çok çişi gelmek gönlünce bir hayat süreceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza işarettir.

Rüyada üzerine çiş gelmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe işaret etmektedir.

Rüyada çişi geldiğini görmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çişi gelmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine yorulur.

Rüyada çokça çiş yapmak bir uzmana başvurulacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, zorlukları aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzerine çiş sıçradığını görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının çiş yaptığını görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına inanılır.

Rüyada helada çiş yapmak kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments