Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğuna çiş yaptırmak

Rüyada çocuğuna çiş yaptırmak

Rüyada çocuğuna çiş yaptırmak geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ruhunun dinleneceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğuna çiş yaptırmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce etraflıca düşünmeli, gidebileceğiniz en zararsız yolu seçmelisiniz.

Rüyada çocuğunun çişini yaptığını görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine delalettir.

Rüyada çocuğu çiş yaptırmak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına alamet eder.

Rüyada çocuğun çiş yapmasını görmek sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğa çişini yaptırmak sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir çocuğun çiş yaptığını görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna çiş yaptırmak hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğuna çiş yaptırmak kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada çiş yapan erkek çocuğu görmek doğru bir karar verileceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments