Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çişi geldiğini görmek

Rüyada çişi geldiğini görmek

Rüyada çişi geldiğini görmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, moral bozukluğu yaşanacağına, aile hayatının hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çişi geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz konusunda sizi destekleyen veya yardımcı olan kişiler olabilir.

Rüyada çok çişi gelmek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çişi geldiğini görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada üzerine çiş gelmek malının da eksilmeyeceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çişi gelmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada fare çişi görmek sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük çiş yaptığını görmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, şen kahkahalar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz tuvalete çiş yapmak daha lüks bir hayat yaşayacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine işarettir.

Rüyada kendi çişini içmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments