Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu çişe tutmak

Rüyada çocuğunu çişe tutmak

Rüyada çocuğunu çişe tutmak kendisini korumaya alacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, rızkın kesilmeyeceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada çocuğunu çişe tutmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine bağlı problemler veya yarattıkları dramatik ortam nedeniyle zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada çocuğunu çişe tutmak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, alım gücünü yitireceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada çocuğu çişe tutmak hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çişini tutmak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına delalet eder.

Rüyada çişe tutmak başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiş tutmak parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun çişini yaptığını görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna çiş yaptırmak işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çocuğun çişini yaptırmak aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments