Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çişe girmek

Rüyada çişe girmek

Rüyada çişe girmek akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada çişe girmek gördüyseniz:

  • Fiziksel veya duygusal durumunuzun ya da iş hayatınızın ön planda olabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada çişe girmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir çocuğa çiş yaptırmak uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına delalet eder.

Rüyada büyük çiş yaptığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, idealist kimse olacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğin çişini yaptığını görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altına çiş yapmış bebek görmek iyi geçiminin devam edeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, şan şöhret kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altına çiş yapmak hem ün sahibi olacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına rivayet eder.

Rüyada çiş ettiğini görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiş yapmak mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments