Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altına çiş yapmak

Rüyada altına çiş yapmak

Rüyada altına çiş yapmak hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altına çiş yapmak gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmalısınız.

Rüyada altına büyük çişini yapmak sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına delalet eder.

Rüyada altına çiş yapmak büyük fırsatların kapısını açacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı çiş yapmak kendisini işine vereceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, güzel bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada suyun içine çiş yapmak kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine tabir olunur.

Rüyada herkesin içinde çiş yapmak alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine alamet eder.

Rüyada etrafa çiş yapmak kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, bolluk ve bereket geçireceğine rivayet eder.

Rüyada doğum yaparken çiş yapmak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına alamet eder.

Rüyada bardağa çiş yapmak işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments