Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altına çiş yapmış bebek görmek

Rüyada altına çiş yapmış bebek görmek

Rüyada altına çiş yapmış bebek görmek stresten uzaklaşılacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, hayırlı bir kısmet çıkacağına, sorunlarının çözüleceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada altına çiş yapmış bebek gördüyseniz:

  • Sizi arayan birisi ile kontak kuramazsanız sonradan oldukça üzülebilirsiniz.

Rüyada altına çiş yapmış bebek görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada altına çiş yapmak dargınların da yeniden bir araya geleceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, hayatının da zorlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada altına çişini yaptığını görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada altına büyük çişini yapmak farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, başının belaya girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada altına çiş kaçırmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına delalettir.

Rüyada başkasının altına çiş yaptığını görmek ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada altına çiş yapan birini görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebek çiş yaptığını görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, servet sahibi olacağına, hanesinin bollukla dolacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments