Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin çişini yaptığını görmek

Rüyada bebeğin çişini yaptığını görmek

Rüyada bebeğin çişini yaptığını görmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin çişini yaptığını gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken konular var.

Rüyada çiş yapan bebek görmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğe çiş yaptırmak verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına işarettir.

Rüyada bebeğin çişini yaptırmak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada bebek çiş yapmak heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, insanların afiyet bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek bebek çiş yaptığını görmek bazı konularda konuşulacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bebek çişi temizlemek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, korkularının sona ereceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada çiş eden bebek görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine delalet eder.

Rüyada çişini yapan bebek görmek bol kazançlı günler geçireceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments