Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiş ettiğini görmek

Rüyada çiş ettiğini görmek

Rüyada çiş ettiğini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, büyük özgüven kazanacağına, umutlarını kaybedeceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, malların çoğalacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiş ettiğini gördüyseniz:

  • İlişkilerde gerilim hissedilebileceğiniz için doğru şekilde hareket ettiğinizden emin olmanız gerekiyor.

Rüyada çiş ettiğini görmek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kişinin güzel işler yapacağına inanılır.

Rüyada çişini ettiğini görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına inanılır.

Rüyada başkasının çiş ettiğini görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına işarettir.

Rüyada çiş ettirmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada üzerine çiş edildiğini görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seccadeye çiş yapmak parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada kapıya çiş yapmak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkonda çiş yapmak büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments