Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğa çiş yaptırmak

Rüyada bir çocuğa çiş yaptırmak

Rüyada bir çocuğa çiş yaptırmak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada bir çocuğa çiş yaptırmak gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz konularda beklenmedik ilerlemeler yaşanabilir.

Rüyada çiş yapan erkek çocuğu görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine işaret eder.

Rüyada çocuğun çiş yapmasını görmek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğu çişe tutmak kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, borçlanacağına delalet eder.

Rüyada çocuğun çişini yaptırmak güvensizliğini yeneceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu çiş yaparken görmek rızkından ve gelirinden olacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğa çişini yaptırmak ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, başka işler deneyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun çişini yaptığını görmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine işaret eder.

Rüyada bir çocuğa çiş yaptırmak istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments