Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük çiş yaptığını görmek

Rüyada büyük çiş yaptığını görmek

Rüyada büyük çiş yaptığını görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük çiş yaptığını gördüyseniz:

  • Yeni veya alışılmadık şeyler deneyebilir, farklı yerleri ziyaret edebilir, ilham veren kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada büyük çiş yapmak maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada altına büyük çişini yapmak iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, malının ve parasının çoğalacağına inanılır.

Rüyada büyük çiş yaptığını görmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada büyük çişini yaptığını görmek ancak yılmayacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada yatağına çiş yaptığını görmek ön plana çıkacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada merdivende çiş yapmak gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada helada çiş yapmak maddi açıdan rahat edileceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalettir.

Rüyada çiş yapanı görmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments