Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiş yapmak

Rüyada çiş yapmak

Rüyada çiş yapmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çiş yapmak gördüyseniz:

  • Meydana gelen olaylar işe yaramayan bağlantı, iş ya da ilişkilerden kurtulmak için fırsat oluşturabilir.

Rüyada suyun içine çiş yapmak yakında hedefine ulaşacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada duvara çiş yapmak ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada balkonda çiş yapmak hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kan çiş yapmak sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabaya çiş yapmak patron olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada altına büyük çişini yapmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, güzel huylarının değişeceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok fazla çiş yapmak iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mutfağa çiş yapmak dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments