Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamaşırına pislemek

Rüyada çamaşırına pislemek

Rüyada çamaşırına pislemek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ister istemez çok üzüleceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamaşırına pislemek gördüyseniz:

  • İnsanlara daha fazla anlayışlı davranıyorsunuz.

Rüyada çamaşırına pislemek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, zor günlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yol ortasına pislemek donatacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına tabir olunur.

Rüyada evin ortasına pislemek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sokağa pislemek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pislediğini görmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına alamet eder.

Rüyada altını pislediğini görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, imkânsızı başaracağına rivayet eder.

Rüyada evi pislemek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına delalet eder.

Rüyada kapının önüne pislemek çalışmaları ile takdir toplayacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments