Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi pislediğini görmek

Rüyada kedi pislediğini görmek

Rüyada kedi pislediğini görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Rüyada kedi pislediğini gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yemek yiyebilir ya da içki içebilirsiniz, fikirlerinizi abartılı şekilde sergileyebilir ya da tutabileceğinizden büyük sözler verebilirsiniz.

Rüyada kedinin pislediğini görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi pislediğini görmek kazalardan, belalardan korunacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına yorulur.

Rüyada kedinin eve pislediğini görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, kafasının karışacağına delalet eder.

Rüyada kuşun kafasına pislediğini görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada pantolonuna pislemek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulur.

Rüyada odaya pislemek böylece hayırlı bir yola girileceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, önemli işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatağına pislemek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, daha güçlü hale geleceğine delalettir.

Rüyada güvercinin üzerine pislediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments