Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiş ettirmek

Rüyada çiş ettirmek

Rüyada çiş ettirmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, yiyip içeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada çiş ettirmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Rüyada başkasının çiş ettiğini görmek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine rivayet eder.

Rüyada çiş ettiğini görmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada çişini ettiğini görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzerine çiş edildiğini görmek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiş ettirmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada çiş yapmak hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kiloduna çiş yapmak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaka ve çiş yapmak sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments