Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının çiş ettiğini görmek

Rüyada başkasının çiş ettiğini görmek

Rüyada başkasının çiş ettiğini görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, güzel haberlerin alınacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada başkasının çiş ettiğini gördüyseniz:

  • İnsanlar olayların etrafında dolaşmak, her suçu size yüklemek veya konuların aslen sizi ilgilendirdiğini belirtmek konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada üzerine çiş edildiğini görmek yaşam tecrübesi edineceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada çişini ettiğini görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının çiş ettiğini görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada çiş ettiğini görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, hastaysa şifa bulacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiş ettirmek kişiye hep umut olacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına yorulur.

Rüyada tuvalet çiş görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada altına çiş yapan birini görmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada duvara çiş yapmak evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments