Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka ve çiş yapmak

Rüyada kaka ve çiş yapmak

Rüyada kaka ve çiş yapmak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, uzun yaşayacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada kaka ve çiş yapmak gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatmaya, engellemeye ya da işinizi zorlaştırmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çiş ve kaka yapmak başarılarının hiçe sayılacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada çiş kaka yapmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada kaka çiş yapmak çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaka ve çiş yapmak maddi sıkıntılarından kurtulacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiş kaka görmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaka çiş görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine işaret eder.

Rüyada kaka ve çiş görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiş ve kaka görmek rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yorulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments