Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çişini ettiğini görmek

Rüyada çişini ettiğini görmek

Rüyada çişini ettiğini görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kazancının katbekat artacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çişini ettiğini gördüyseniz:

  • Farkı yavaş yavaş hissedebilirsiniz.

Rüyada çiş ettirmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, her şeyin ters gideceğine işarettir.

Rüyada başkasının çiş ettiğini görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine çiş edildiğini görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine işaret eder.

Rüyada çişini ettiğini görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiş ettiğini görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, kazancın düşeceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiş temizlediğini görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek çişi görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hem eğleneceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada çocuğunun çişini yaptığını görmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments