Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiloduna çiş yapmak

Rüyada kiloduna çiş yapmak

Rüyada kiloduna çiş yapmak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine işarettir.

Rüyada kiloduna çiş yapmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir planladığınız bir şeyi yapabilir ya da elde edebilirsiniz.

Rüyada kiloduna çiş yapmak ticaretinin açılacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiloduna kaka yapmak stresini ve yorgunluğunu atacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına inanılır.

Rüyada sarı çiş yapmak iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, öz güveninin yerine geleceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada altına çiş yapmak sorunlarının sürekli artacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, tamamlanmadan kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkona çiş yapmak bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun süre çiş yapmak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin ortasına çiş yapmak bazı adımlar atacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kan çiş yapmak haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments