Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine çiş edildiğini görmek

Rüyada üzerine çiş edildiğini görmek

Rüyada üzerine çiş edildiğini görmek çözüm yolları bulamayacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerine çiş edildiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki birisinin beklenmedik tavırları ya da hareketleri nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Rüyada çiş ettiğini görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine rivayet eder.

Rüyada çiş ettirmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine işarettir.

Rüyada çişini ettiğini görmek maddi konuların çözüme kavuşacağına, yüzünde güller açacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına alamet eder.

Rüyada üzerine çiş edildiğini görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının çiş ettiğini görmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, aklına giren şeytana uyacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada büyük çişini yaptığını görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mutfakta çiş yapmak hak yiyeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına delalettir.

Rüyada erkek bebek çiş yaptığını görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments