Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiş ellemek

Rüyada çiş ellemek

Rüyada çiş ellemek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, işlerin büyüyeceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiş ellemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin davranışlarının arkasındaki asıl nedenleri araştırmalısınız.

Rüyada çiş ellemek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada memeye ellemek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, elindekileri kaybedeceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada kuran ellemek zor durumlara düşüleceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, lüks içinde olacağına alamet eder.

Rüyada ateşi ellemek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada çamuru ellemek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına inanılır.

Rüyada kadın bacağını ellemek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada fareyi ellemek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada kar ellemek yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments