Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın bacağını ellemek

Rüyada kadın bacağını ellemek

Rüyada kadın bacağını ellemek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kadın bacağını ellemek gördüyseniz:

  • Partnerinizin gelirlerini ilgilendiren gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada kadın bacağını ellemek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine işaret eder.

Rüyada kadın bacağı ellemek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacak ellemek onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın memesine ellemek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kadının göğsünü ellemek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada kadın göğsü ellemek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına delalet eder.

Rüyada kadın ellemek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın göğsüne ellemek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, ailesinden hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments