Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşi ellemek

Rüyada ateşi ellemek

Rüyada ateşi ellemek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına yorulur.

Rüyada ateşi ellemek gördüyseniz:

  • Evlilik ya da aşk ilişkileriniz zayıf durumdadır.

Rüyada ateşi ellemek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadını ellemek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kadın organı ellemek adeta sinirden küplere bineceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına tabir olunur.

Rüyada bulut ellemek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para ellemek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, zorlukların biteceğine, stresli bir ortama gireceğine rivayet eder.

Rüyada silah ellemek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, dertlerinin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneşi ellemek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, kendisini iyi hissedeceğine, huzurunun bozulacağına delalettir.

Rüyada erkeğin şeyini ellemek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments