Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamuru ellemek

Rüyada çamuru ellemek

Rüyada çamuru ellemek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, mutsuz ve hasta olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamuru ellemek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kardan uzak anlaşmalar veya alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada çamur ellemek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine yorulur.

Rüyada çamuru ellemek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine yorulur.

Rüyada köpek ellemek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine işaret eder.

Rüyada insan dışkısı ellemek kötü kişilerle karşılaşılacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına delalet eder.

Rüyada silah ellemek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeği ellemek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, kısa sürede başarısının artacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına işaret eder.

Rüyada balık ellemek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü ellemek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments