Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memeye ellemek

Rüyada memeye ellemek

Rüyada memeye ellemek dinamik olacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, bereketin eksileceğine, üzüntülerinin biteceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına delalet eder.

Rüyada memeye ellemek gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmanız veya yeni yerler ziyaret etmeniz bir sonraki adımınızı atarken size yön verebilir.

Rüyada kadın memesi ellemek çok büyük başarılara kavuşacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kadının memesini ellemek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, varolan borçların ödeneceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının memesini ellemek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına alamet eder.

Rüyada memeye ellemek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın memesine ellemek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kızın memesini ellemek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, maddi sorumluluklarının artacağına işaret eder.

Rüyada bir kadının memesini ellemek çeşitleneceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine delalet eder.

Rüyada büyük abdest ellemek işlerinin hafifleyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments