Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar ellemek

Rüyada kar ellemek

Rüyada kar ellemek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, bir işe soyunacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kar ellemek gördüyseniz:

  • Duygusal dünyanızda sebepsiz kuruntularınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek aydınlanacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kar ellemek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, endişelerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ayak ellemek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına işaret eder.

Rüyada başkasının memesini ellemek bazı adımlar atacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına inanılır.

Rüyada büyük abdesti ellemek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada göğsünü ellemek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada köpek ellemek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadının memesini ellemek rahatın ve konforun yerine geleceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments