Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran ellemek

Rüyada kuran ellemek

Rüyada kuran ellemek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, endişeli durumların son bulacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına yorulur.

Rüyada kuran ellemek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan işaretler veya aldığınız sinyaller sizi çok fazla tatmin etmeyebilir.

Rüyada kuran ellemek mesleğinde atılım yapacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına inanılır.

Rüyada fareyi ellemek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına rivayet eder.

Rüyada böcek ellemek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada kadın bacağını ellemek parasız ve işsiz kalacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine işaret eder.

Rüyada kadın göğsü ellemek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada kıza ellemek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada mezar toprağı ellemek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin göğsünü ellemek kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments