Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin görmek

Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin görmek

Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin görmek rahat bir hayata kavuşacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin gördüyseniz:

  • Güvenli bir yuva sizin için çok önemli olacak.

Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin görmek adım atarken çok zorlanacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin insan yüzü görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, zor zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çirkin erkek yüzü görmek rüya sahibinin içine kapanacağına, kısmetinin açılacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının yüzünü çirkin görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek çok kötü günler göreceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada birinin yüzünü çirkin görmek sorunların teker teker çözüleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments